Landelijk interieur

4x landelijke woonaccessoires

By  | 

Een landelijke inrichting moet sfeer, warmte en romantiek uitstralen. En wat is er nu sfeervoller en romantischer dan een paar brandende kaarsen? Zet een paar kaarsen bij elkaar en je creëert een sfeervol en romantisch hoekje.

Tip: koop de juiste kandelaren en/of theelichthouders, namelijk die met een landelijke uitstraling.

landelijke woonaccessoires-v1

Zachte kussens

Met een kussentje op de bank zit je extra lekker. Daar komt nog bij dat de juiste kussens de landelijke stijl van jouw inrichting nog meer benadrukken. Ook een goed idee: een zachte plaid op de bank. Niet alleen fijn als je een filmpje wil kijken na een lange dag werken, maar ook perfect in de landelijke woonstijl.

landelijke woonaccessoires-v2

Een grote spiegel

Door een grote spiegel op te hangen, kun je een ruimte groter laten ogen. En koop je een spiegel met een landelijke uitstraling, dan doet het accessoire ook nog iets met de look van je interieur. Je kunt de spiegel ophangen in de woonkamer, maar ook in de hal of in de slaapkamer. Bepaal voor jezelf welke ruimte jij een extra landelijk interieur wil geven en hang hier je nieuwe spiegel op.

Tip: je kunt een grotere spiegel ophangen, maar je kunt deze ook op de grond zetten. Handig, want dan kun je je hele outfit in de spiegel zien.

landelijke woonaccessoires-v3

Een houten krukje

Tot slot kun je jouw landelijke interieur verrijken met een klein houten krukje. Hout past perfect bij de landelijke woonstijl en het voordeel van een krukje, is dat je dit meubel helemaal kunt stylen. Zet bijvoorbeeld een paar kaarsen op het krukje, leg er een plaid overheen of zet er een plant op. Bijkomend voordeel: door je krukje te stylen, valt deze wat meer op in je interieur.

landelijke woonaccessoires-v4