Bed inspiratie

Alle voordelen van een 2 persoons stapelbed

By  | 

Op zoek naar een leuk stapelbed voor een kinderkamer? Met een mooi 2 persoons stapelbed sla je twee vliegen in één klap. Je kiest niet alleen voor optimale ruimtebesparing, maar er zijn nog meer voordelen waar je van profiteert. Een stapelbed voor een kinderkamer is de manier om een slaapkamer op een speelse en tactische manier in te richten. Meer weten? Hier lees je alle voordelen van een 2 persoons stapelbed. 

1: Optimaal ruimte besparen met een stapelbed

Een 2 persoons stapelbed stelt je in staat om veel ruimte te besparen. Omdat er twee bedden op elkaar zijn geplaatst met genoeg ruimte er tussen, neemt het bed verticaal ruimte in beslag en niet horizontaal. Er blijft daardoor ruimte over in de slaapkamer die op een andere manier benut kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een kledingkast, een bureau of ruimte om te spelen. 

2: Leuke manier om de slaapkamer in te richten

Een 2 persoons stapelbed is niet alleen praktisch als het aankomt op ruimte. Ook als je de slaapkamer een leuke uitstraling wilt geven is het een aanrader om voor een stapelbed te gaan. De kamer krijgt meteen een gezellige en speelse uitstraling. En omdat de stapelbedden verkrijgbaar zijn in leuke kleuren en uitvoeringen is het altijd mogelijk om de kamer helemaal compleet te maken. Daarnaast vinden kinderen een stapelbed vaak helemaal geweldig: een schot in de roos!

3: Met 3 personen op 1 kamer? Het kan!

Wil je meerdere kinderen op een slaapkamer? Dit is goed mogelijk met een 3 persoons stapelbed. Hiermee ben je niet alleen verzekerd van ruimtebesparing, maar kunnen 3 kinderen ook nog eens heel gezellig met elkaar op de kamer slapen. Wat voor soort stapelbed je ook kiest: dankzij de vele mogelijkheden ben je altijd in staat om het perfecte bed te kopen en de slaapkamer compleet te maken.