Badkamer

Badkamer inspiratie tegels: 4x prachtige tegels

By  | 

Er zijn diverse factoren die de sfeer in jouw badkamer bepalen. Denk hierbij aan de verlichting in de ruimte, de kleuren in de badkamer en de accessoires die je gebruikt, maar ook aan de tegels die je in de badkamer laat leggen. Heb jij wat badkamer inspiratie tegels nodig? Lees dan snel verder, want in dit artikel lees je welke vier soorten tegels prachtig zullen staan in jouw badkamer.

Trendy inspiratie: visgraat tegels

Het visgraat motief is al jaren ontzettend populair. Dit komt omdat dit motiefje niet alleen klassiek oogt, maar bovendien erg trendy en tijdloos is. Wat velen niet weten, is dat je dit motiefje ook terug kunt laten komen op de muren van je badkamer. Hoe dit er dan uit komt te zien, zie je op onderstaande foto. Erg trendy!

visgraat tegels

Subtiele inspiratie: eenvoudige witte tegels

Is jouw badkamer niet zo groot? Dan raden wij je aan witte tegels in de ruimte te laten leggen. Lichte kleuren, zoals wit, laten je badkamer namelijk groter ogen. Daar komt nog bij dat je witte tegels met vrijwel alle materialen kunt combineren. Denk hierbij aan staal, maar ook aan beton en hout.

Witte tegels

Opvallende inspiratie: tegels met motief

Vind je witte tegels op de badkamer een beetje saai? Investeer dan in mooie tegels die je in een opvallend motiefje kunt laten leggen. Wat voor motief je ook mooi vindt: je vindt altijd wel een badkamertegel die bij jou past. Het aanbod tegels met motief is namelijk erg groot geworden de afgelopen jaren.

tegels met motief

Natuurlijke inspiratie: tegels van natuursteen

Wil je dat jouw vernieuwde badkamer een oase van rust wordt? Investeer dan in tegels van natuursteen. Deze tegels hebben namelijk een natuurlijke en rustgevende uitstraling, zowel in een grote als in een kleine badkamer. Door natuursteen tegels in de badkamer te laten leggen, tover je de ruimte om tot een rustgevende omgeving waar je iedere dag met veel plezier verblijft.

tegels van natuursteen

Bron afbeeldingen: takhushome (instagram), welke.nl (pinterest), woonstijl.nl (pinterest)