Behang

Leuke behang ideeën voor de slaapkamer

By  | 

Door een behangetje op de muur van je slaapkamer te plakken, geef je de ruimte eenvoudig, snel en goedkoop meer sfeer. Maar welke behangetjes werken goed in de slaapkamer? Dat lees je in dit artikel. Zo delen we in dit artikel 4 leuke behang ideeën voor de slaapkamer, die jou hopelijk inspireren je eigen slaapkamer te verrijken met mooi behang.

Botanical behang

Wil je jouw slaapkamer een natuurlijke en rustgevende uitstraling geven? Plak dan een botanical behangetje op de muur. Dit is behang met een botanische uitstraling, vaak met een afbeelding van een plant of bloem.

Botanical behang

Behang met gekke print

Vind je jouw slaapkamer een beetje saai ogen? Dan kun je de ruimte wat meer sfeer geven door een behangetje met een gekke print op een of meerdere muren te plakken. Er zijn zo veel leuke behangetjes met gekke prints, dat je altijd wel behang kunt vinden dat bij jouw behang ideeën aansluit.

Behang met gekke print

Behang met geometrische vormen

Ben je groot liefhebber van geometrische vormen? Dan kun je actief op zoek gaan naar een mooi behangetje met geometrische vormen voor in de slaapkamer. Zeker als de ruimte een moderne en strakke inrichting heeft, staat dit behang prachtig in de slaapkamer. Met een zwart-wit behangetje houd je de ruimte rustig, met gekleurd behang geef je de ruimte wat meer sfeer en warmte.

Rustgevend behang

Vind je het soms moeilijk om tot rust te komen in je slaapkamer? Plak dan rustgevend behang op de muur. Door hier een tijdje naar te kijken, word je vanzelf rustig. Vind je bovenstaande behang ideeën wat te druk? Dan is dit behangetje misschien iets voor jou.

Er zijn vele soorten rustgevend behang. Je kunt bijvoorbeeld een mooie foto van een groen bos op je muur plakken, maar ook een afbeelding van mooie wolken.

Rustgevend behang

Deel jouw behang ideeën slaapkamer

Wij zijn benieuwd welk behangetje jij in je slaapkamer hebt verwerkt. Deel je behang ideeën slaapkamer in een reactie onder dit artikel en inspireer andere lezers hun slaapkamer nog mooier en rustgevender in te richten. Ook als je geen foto hebt van jouw behang ideeën, mag je jouw ideeën uiteraard delen in een reactie.

Bron afbeeldingen: roomed (pinterest), abcbehang.nl (pinterest), muurmode.nl (pintrest), walldesign56.com