Behang

BN Wallcoverings – Uniek behang

By  | 

Al tientallen jaren erkend voor hoge kwaliteit en vernieuwende ontwerpen, heeft de behangfabrikant BN Walls (Voca) zich gevestigd als een van Europa’s toonaangevende fabrikanten van behang. Het is vooral bekend geworden door zijn collectie Van Gogh behang.

Het bedrijf, gevestigd in Huizen, Nederland, werd in 1926 opgericht onder de naam Balatun NV en bracht tot in de jaren 1990 vinyl vloerbedekking op de markt. Pas toen schakelde de firma BN Wallcoverings over op mooie wandbekleding en biedt tot op de dag van vandaag een keuze aan gevarieerd behang en randen, die ook over de hele lijn overtuigend zijn wat kwaliteit betreft.

De behangcollecties van BN Wallcoverings worden gekenmerkt door de hoogste normen van design en een tijdloos besef van stijl en trends. Ook de kwaliteitsnormen van de onderneming staan hoog in het vaandel. De hoogwaardige non-woven behangsoorten worden gekenmerkt door een robuust oppervlak dat bijzonder slijtvast is. Bovendien kunnen ze snel en gemakkelijk verwerkt worden, zijn ze duurzaam en geven ze absoluut overtuigende resultaten. Het behang van de fabrikant BN Wallcoverings is daarom een goede keuze, zowel uit een creatief en ontwerpend oogpunt als uit een kwaliteitsoogpunt.

Creativiteit, ervaring & moed als succesfactoren

Het staat buiten kijf dat ontwerp en kwaliteit een grote rol spelen voor de Nederlandse behangfabrikant BN Wallcoverings, want beide factoren dragen in belangrijke mate bij tot het succes van de onderneming. Ze worden vakkundig gecombineerd in het eigen atelier van het bedrijf, waar een team van ervaren ontwerpers samenwerkt om creatieve ontwerpen te presenteren! Elke collectie en elk afzonderlijk behang put uit bijzondere inspiratiebronnen: Soms zijn het architectonische vormen en stadsdecors, andere keren bloementuinen of voorbije eeuwen.

Met een gedegen kennis van beproefde productieprocessen die in de eerste plaats uitstekende kwaliteit mogelijk maken, en een flinke dosis moed om te vernieuwen, ontstaat een breed gamma behang met structuren en patronen die bij de meest uiteenlopende smaken passen. Nieuwsgierig, grillig en ervaringsgericht, overschrijdt BN Wallcoverings elke dag nieuwe creatieve grenzen en gaat elke uitdaging aan – of het nu gaat om het behangen van je eigen huis of om grootschalige muren in een kantoorgebouw!

De behangcollecties laten zien dat design, creativiteit en innovatie bij BN Walls geen loze woorden zijn. Bloemen, golven en strepen, barokke versieringen of effen kleuren zijn meer dan alleen maar ontwerpmiddelen! Eerder worden de wandbekledingen een uitdrukking van iemands eigen persoonlijkheid en scheppen ze de perfecte sfeer in elke woonruimte. Zo betoveren de wallpapers van BN zelfs de kleinste kinderen en maken ze van de kinderkamer een avontuurlijke ontdekkingsplek. Niemand kan immers creatieve, vernieuwende ontwerpen weerstaan!

Behang van BN Walls voor exclusieve notities op de muren

Met het doel creatieve grenzen te overschrijden en nieuwe behangontwerpen te creëren, is de behangfabrikant BN Wallcoverings steeds op zoek naar nieuwe samenwerkingen met bekende merken & ontwerpers. Zo ontstond onder andere de samenwerking met de Nederlandse productontwerper Marcel Wanders, die al verschillende prijzen voor zijn werk heeft gewonnen. Het behang van deze collectie wordt gekenmerkt door bijzondere motieven, haptische structuren en vervreemdende effecten in edele kleurencombinaties en zorgt voor een exclusieve flair. Het merk Riviera Maison en de Nederlander Edward van Vliet hebben ook met BN samengewerkt – voor een woonervaring vol design en kwaliteit!