Meubelen

4 budgettips voor een moderne woning

By  | 

De meeste mensen denken dat het veel geld kost om een huis modern in te richten. Dit komt omdat veel moderne meubels en woonaccessoires gemaakt worden door bekende designers, die flinke prijzen rekenen voor hun trendy items.

Toch hoeft het helemaal niet veel geld te kosten om je huis modern en strak in te richten. We geven je graag vier tips die jou helpen je huis voor weinig geld modern in te richten.

Tip 1: koop moderne woonaccessoires

Moderne meubels van bekende designers zijn prijzig, maar moderne woonaccessoires hoeven helemaal niet duur te zijn. En zet je de juiste accessoires in huis, dan geef je jouw interieur direct een moderne en strakke look.

Let op: maak het niet te druk in huis. Het moderne interieur is minimalistisch. Je kunt wel wat woonaccessoires neerzetten, maar prop je huis niet vol.

Tip 2: investeer in kleinere meubels

Koop je een nieuwe bank, dan ben je direct veel geld kwijt voor de make-over van je interieur. Je kunt je huis ook restylen voor minder geld, namelijk door in kleinere meubels te investeren. Denk hierbij aan bijzettafels, een salontafel, een bureau, een bureaustoel en ga zo maar door. De grootste meubels in huis laat je even links liggen bij het restylen, maar de kleinere en dus goedkopere meubels vervang je wel.

Kleine meubels

Tip 3: koop moderne wanddecoratie

Door de juiste wanddecoratie aan de muur te hangen, geef je jouw inrichting direct een moderne look. Je kunt investeren in (goedkopere) kunst van een onbekende kunstenaars, maar je kunt ook een poster met strakke uitstraling ophangen.

moderne wanddecoratie

Tip 4: koop moderne verlichting

Tot slot kun je jouw inrichting ook een moderne en strakke look geven door moderne verlichting aan te schaffen. Je kunt een moderne hanglamp kopen, maar je kunt die lege hoek in de woonkamer ook verrijken met een staande lamp. Heeft jouw nieuwe lamp de juiste look, dan krijgt jouw interieur vanzelf ook een meer moderne uitstraling.

moderne verlichting

Bron afbeeldingen: miss happy day (pinterest), hoog design (pinterest), boer staphorst (pinterest)