Verf

De oeroude kracht van het merk Wijzonol

By  | 

Ouderwetse degelijkheid, dat is iets waar veel mensen vaak naar terugverlangen. Je hoort toch vaak dat producten van nu lang niet meer zo goed zijn als de kwaliteit van vroeger. Met name mensen op leeftijd zullen zich gesterkt voelen bij deze uitspraak. En ook in de verfbranche zien we veel nieuwe merken, waarvan het niet altijd duidelijk is of ze van goede kwaliteit zijn. Gelukkig zijn er altijd nog oeroude merken die de Nederlandse verfmarkt kunnen bedienen. Een niet weg te denken merk daarin is ‘’Wijzonol’’.

Al sinds 1916 timmert Wijzonol hard aan de weg om kwaliteitsproducten te maken. Door de jaren heen heeft het merk hoogstaande innovaties gedaan en daarmee uitmuntende producten op de markt gezet. Neem bijvoorbeeld de Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak. Dat is de enige hoogglans buitenverf die garandeert dat je tot 12 jaar geen onderhoud hoeft te plegen. Dat is uniek! Zelfs andere, grotere verffabrikanten durven de uitspraak niet te doen. Zo zie je maar weer dat een oer hollands merk staat voor kwaliteit!

Een breed assortiment verf voor iedere klus

Zoals een echt verfmerk betaamd heeft Wijzonol een breed assortiment. Van lakverf voor buiten tot muurverf voor binnen. Maar daarnaast zijn er nog tal van andere producten en productgroepen die een oplossing bieden voor mening klus. Denk bijvoorbeeld aan een speciale verf voor de badkamer. Het is wel zo fijn om een verf in de badkamer te hebben die ook schimmelwerend is. Maar wat dacht je van een matte lak voor binnen? Eentje die zowel op waterbasis als op terpentinebasis verkrijgbaar is. Ook hierin is het merk onderscheidend t.o.v. de andere verfmerken. Zo zie je maar dat je het soms helemaal niet ver van huis hoeft te zoeken om de beste kwaliteit te krijgen.

We hebben het al even genoemd, maar de 12 jaar onderhoudsvrije lakverf van Wijzonol is een uitblinker. Deze lak komt uit de LBH lijn en is één van de buitenlakken uit deze serie. Daarnaast vind je voor buiten nog tal van andere producten zoals een passende grondlak, een hoogglanslak op siliconen alkydhars, een superieure zijdeglans lak en natuurlijk een systeemverf. Deze laatste wordt ook wel een één-pot-systeem genoemd. Ideaal voor bijvoorbeeld nieuw hout.

Naast bovenstaande producten zijn er natuurlijk nog veel meer soorten verf, lak en beits die het merk rijk is. Er is altijd wel een product dat past bij jouw situatie en budget. Want daar heeft Wijzonol ook aan gedacht. Naast een professionele lijn, die o.a. door schilders wordt gebruikt, is er ook een aparte lijn oor consumenten. Van goede kwaliteit, maar dat voor wat minder geld. Fijn toch?

Waarom zou ik voor Wijzonol kiezen?

  • Nederlands merk met een rijke historie en no-nonsense mentaliteit
  • Kwalitatief goede producten waar je op kunt vertrouwen
  • Met hoogglanslak voor buiten is als enige lak 12 jaar onderhoudsvrij
  • Het merk biedt unieke producten zoals een matte lak op terpentinebasis
  • Voor ieder budget is er een passende verf, lak of beits

Overtuigd geraakt van het merk Wijzonol en al haar goede producten? Bekijk dan snel het assortiment en laat je helpen door echte specialisten.