Bed inspiratie

Een betere nachtrust door een hoog laag bed

By  | 

Er zijn heel veel verschillende bedden, zo zijn er boxsprings, normale bedden en hoog laag bedden. Iedereen heeft een andere voorkeur en heeft iets anders nodig. Ook heeft iedereen een andere stijl en slaapkamer. En is het dus handig dat er veel verschillende keuzes en mogelijkheden zijn. Op die manier kan iedereen tevreden gemaakt worden en kan iedereen zijn slaapkamer naar hun eigen stijl en voorkeuren maken. Een goed bed is erg belangrijk voor een goed nachtrust. Een volwassene heeft minimaal 7 tot 9 uur slaap per nacht nodig. Eén op de vijf nederlanders slaapt slecht en een beter bed zou daarbij kunnen helpen. Meestal kiezen mensen voor een goedkoop en niet goed bed. Wat uiteindelijk kan leiden tot slaapverlies en lichamelijke problemen. Een goede nachtrust is ook belangrijk voor een beter geheugen en meer concentratie. Zo is genoeg slaap ook belangrijk om uw hersenen gezond te houden en ook zorgt het voor het herstel van uw lichaam. 

Voordelen Hoog laag bed

Een hoog laag bed is een bed met een bodem waarvan het slaapoppervlak in hoogte verstelbaar is. Dit maakt verzorging goed mogelijk zonder mogelijke rugklachten bij verpleging. Een hoog laag bed is erg handig voor in de thuiszorg, het maakt alles makkelijker voor uw partner en verplegers. Naast dat het bed praktisch is en helpt is het vooral belangrijk dat hij lekker ligt en voor een goede nachtrust zorgt. Er wordt bijvoorbeeld ook op gelet of het bed lekker ligt en dat je makkelijk kan opstaan en omdraaien in bed. Het bed heeft elektra voorzieningen met meerdere functies. Zo heeft het bed een sta-op functie, hoofd- en voet verstelling, het is deelbaar en verrijdbaar. Het matras voor het bed kan helemaal aangepast worden op uw voorkeuren. Er is bijvoorbeeld een mogelijkheid om een matras te kiezen waar de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Ook kan het helpen voor fysieke problemen in de toekomst. Deze bedden komen in meerdere maten, vormen en stijlen. Ook een twijfelaar hoog laag bed is mogelijk bij De Suite. Dit is handig voor als u alleen slaapt maar toch ruimte wilt hebben of als u een kleine slaapkamer heeft. En voor als u nog extra ruimte wilt hebben voor andere meubels.

De Suite

De Suite biedt deze Hoog laag bedden aan en doet er alles aan om het bed naar uw voorkeur te maken en te leveren. We hebben veel verschillende soorten en verschillende stijlen Hoog laag bedden. Zo kunt u er één samenstellen die precies bij u past en zorgt voor een goede nachtrust. Naast dat het belangrijk is hoe het bed ligt, is het ook belangrijk dat het bed er mooi uitziet en in uw slaapkamer past. Hierbij helpt De Suite u graag. Samen kunnen we het perfecte bed voor u samenstellen en zorgen dat u een goede nachtrust heeft. En dat het bed uw lichaamsklachten helpt en hopelijk gemakkelijker maakt. Kom een keer langs in onze winkel of bekijk onze website voor meer informatie en advies over de Hoog laag bedden en onze andere bedden.