Klassiek interieur

HookedOnWalls behang combineer je in elk interieur

By  | 

HookedOnWalls behang komt uit België en bevat behangpapier van zeer hoge kwaliteit. De ontwerpen zijn artistiek en divers. Het behang bevat unieke printen en opdrukken. Verder voelt het behang stevig en dik aan. De designs zijn eigentijds en er is veel variatie en keuze in dit type behang om het toe te passen in je interieur. De patronen zijn gedetailleerd en mooi afgewerkt. Zo kun je gaan voor natuurlijke kleuren en vormen of juist voor abstracte geometrische vormen die goed staan bij een woonstijl met veel minimalisme.

Collecties

HookedOnWalls heeft diverse collecties. Missoni Home heeft bijvoorbeeld strepen, overlopen, lijnen en bloemenbehang in veel kleurvariaties. De Marimekko collectie bevat veel grafische tekeningen en illustraties. Dit behang is op een iconische manier samengesteld. De Tined Tiles collectie heeft veel retroprint. Grafisch opdrukken met een tintje uit de jaren zeventig en tachtig staan centraal binnen deze lijn. Naast veel opdrukken is er ook behang te koop met effen en egale kleurtinten. HookedOnWalls Hidden Treasures heeft klassieke patronen en patronen met twee kleuren. Het behang van de collectie is tijdloos en past bij een klassieke woonstijl.

Hoe komt HookedOnWalls behang mooi tot zijn recht in het interieur?

Voor echt elke woonstijl kun je HookedOnWalls behang kiezen. Je kunt gaan voor een muur vol HookedOnWalls behang als blikvanger voor in de woonkamer bijvoorbeeld. Bij een robuuste industriële stijl kun je een stoere houtlook of betonlook kiezen van de HookedOnWalls passenger collectie. Bij een natuurlijk interieur staan bloemmotieven en botanische vormen passend. Combineer het behang met decoratieve vormen uit de natuur. Denk aan planten, hout, riet, bloemen en vazen. Ga je voor strak en minimalistisch? Kies dan voor moderne grafische en geometrische vormen met zwart lijnwerk, knallende kleuren of egale rustige patronen. Voor de kinderkamer is er HookedOnWalls behang met leuke illustraties. Je kunt ook kiezen voor behang in barokstijl of leuke gemixte tegelpatronen. Dit geeft een wat oosterse sfeer in huis.

HookedOnWalls behang aanbrengen op de muren

Het behang kan het beste met stevig behangplaksel worden aangebracht. Zorg ervoor dat je het mooi strak trekt en er geen bobbels ontstaan. Per behangstrook zorg je ervoor dat naden goed bij elkaar aansluiten. Behang op patroon aanbrengen vraagt wat meer tijd. Daarbij zorg je dat de patronen goed bij elkaar aansluiten zodat ze een geheel vormen. Je kunt HookedOnWalls behang combineren met kleuren en patronen zodat je huis een artistiek karakter krijgt.