Industrieel interieur

Industriële keuken look creëren met de juiste verlichting

By  | 

Ben jij groot liefhebber van de industriële woonstijl? Dan kun je deze stijl alleen doorvoeren in de woonkamer, maar je kunt er ook voor kiezen je hele huis in te richten volgens deze stoere en unieke stijl. Is jouw woonkamer al op en top industrieel? Dan is de keuken aan de beurt. In dit artikel lees je hoe je jouw keuken een stoere en industriële look kunt geven, simpelweg door de verlichting te vervangen.

Een keuken industriële look met een stoere hanglamp

Door de hanglamp in de keuken te vervangen, kun je de uitstraling en sfeer van de ruimte volledig veranderen. Wil je jouw keuken een industriële look geven, dan raden wij je aan een stoere hanglamp van metaal te kopen. Deze hanglamp past perfect bij de industriële woonstijl en zal ook prachtig staan in jouw keuken.

Tip: je kunt de industriële boven de eettafel in de keuken hangen, maar een kleiner exemplaar staat ook prachtig in het midden van de ruimte. Je hoeft de tafel niet naar de keuken te verplaatsen om een mooie lamp met industriële look op te kunnen hangen.

keuken industriële look creëren met de juiste verlichting

Een stoere keuken met unieke staande lamp

Heb je wat meer ruimte in de keuken? Dan kun je hier ook een staande lamp met industriële look neerzetten. Door een staande lamp met industriële look te plaatsen in de keuken, geef je de ruimte echt een stoere ‘touch’. Bovendien is een staande lamp erg praktisch. Als je de hanglamp niet aan wil zetten omdat deze te veel licht geeft, zet je gewoon de staande lamp in de keuken aan. Deze lamp geeft wat minder licht en is daarom wat sfeervoller.

stoere keuken met unieke staande lamp

De ‘finishing touch’ met stoere wandlampen

Je kunt jouw keuken de ‘finishing touch’ geven door industriële wandlampen op te hangen. Hang bijvoorbeeld twee industriële wandlampen aan de twee zijden van de keukendeur en de uitstraling van de ruimte verandert volledig. Er zijn vele verschillende wandlampen met industriële look. Bepaal voor jezelf welke wandlamp jij het mooist vindt en welke lamp het beste bij je keuken past.

stoere wandlampen

Bron afbeeldingen: stoerelampen.nl (pinterest), trendyard.nl (pinterest)