Industrieel interieur

Industriële woonwinkels in Nederland en België

By  | 

Wil je industriële meubels kopen? Dan is het belangrijk om te weten waar je moet zijn. Er zijn namelijk een aantal goede woonwinkels in Nederland en België die gespecialiseerd zijn in industriële meubels. In dit artikel geven we een overzicht van de drie beste woonwinkels van Nederland en België. Deze winkels hebben alles in huis om je interieur compleet te maken.

Shoppen bij Robuuste Tafels

In de eerste plaats is er de industriële woonwinkel genaamd Robuuste Tafels. Robuuste Tafels biedt een breed assortiment aan tafels, stoelen en banken. Daarnaast vind je hier ook een aantal accessoires voor in de woonkamer. Denk dan bijvoorbeeld aan een robuuste hoeksalon van leder. Wat dit bedrijf zo bijzonder maakt, is dat ze alles in huis hebben om je interieur compleet te maken. Je kunt namelijk ook terecht voor verlichting, behang en vloerkleden. Kortom; als je op zoek bent naar een goede plek om je industriële interieur aan te schaffen, is Robuuste Tafels zeker een bezoek waard.

Ook Industrieel Wonen biedt een uitstekend assortiment aan

Een van de andere industriële woonwinkels van Nederland en België die als het beste worden beschouwd, is Industrieel Wonen. Dit bedrijf staat al een tijdje bekend om zijn hoogwaardige producten. Industrieel Wonen heeft een breed scala aan meubels, verlichting en accessoires. Daarnaast kun je bij dit bedrijf ook terecht voor een aantal unieke items. Denk dan bijvoorbeeld aan mooie garderobehangers van gietijzer of een stoere salontafel van hout en staal. Als je op zoek bent naar een bedrijf dat alles in huis heeft om je industriële interieur compleet te maken, is Industrieel Wonen zeker een bezoek waard.

Onderschat de nieuwkomer Cavetown niet

Tot slot is er nog de woonwinkel genaamd Cavetown. Cavetown is een klein bedrijf dat gevestigd is in Nederland, maar ook naar België meubels aflevert. Cavetown is een bedrijf dat zich vooral richt op het maken van unieke meubels. Zo kun je bij dit bedrijf terecht voor een unieke salontafel van gietijzer of een mooie bank van robuust eikenhout. Hoewel dit bedrijf een relatieve nieuwkomer is op de markt, is het zeker een bezoek waard als je op zoek bent naar unieke industriële meubels.

Al met al zijn dit de drie beste industriële woonwinkels van Nederland en België. Als je op zoek bent naar een bedrijf dat alles in huis heeft om je industriële interieur compleet te maken, is een van deze winkels zeker een goede optie.