Tuin ideeën

Inspiratie voor je industriële buitenruimte!

By  | 

Niet alleen hun eigen interieur renoveren, maar ook (her)inrichten. En dat wisten we, want onze Rootsmen waren populairder dan ooit! Maar nu is het tijd om weer naar buiten te gaan! Maak je geen zorgen; ook daar kun je je stylingskills gebruiken! Doe hier inspiratie op om je tuin, balkon of veranda een mooie upgrade te geven, zodat je deze zomer optimaal van je buitenruimte kunt genieten!

Hmmmmmmmm; een buitenkeuken

Heb je altijd al gedroomd van een super coole buitenkeuken? Stel buiten exotische recepten samen en grill onder de warme zomerzon. Hmmm…. dit is het leven! En… het hoeft echt geen droom te blijven! Je ideale buitenkeuken die je zelf in elkaar kunt zetten met de elementen die je al hebt. Ja, je hebt ons goed gehoord! Die perfect bij elkaar passende tuinsets? Eh… saai! Dat hebben we vaak genoeg gezien. Als we aan buitenleven denken, denken we aan ruw, natuurlijk en stoer. Kijk bijvoorbeeld eens naar de industriële Sideboard XL! Zoekt je schattige grill nog steeds een maatje? Of hebben je onmisbare gereedschappen nog een plaats nodig om te “wonen”? Dan is dit dressoir een goede koop! Met al zijn lades en deurtjes biedt hij beslist genoeg bergruimte voor alles wat je op je volgende feestje nodig hebt. Maar dat is natuurlijk niet alles! De industriele tafel fungeert ook als praktisch werkblad voor het bereiden van je beroemde barbecuespecialiteiten.

Cocktails in de zon

Ahhh… Natuurlijk is er niets beter dan wat vitamine D en een cocktail. Ben je klaar om je buitenruimte naar een hoger niveau te tillen? Creëer dan je eigen cocktailbar precies zoals jij het lekker vindt! Voor een balkon- en veranda vriendelijke versie raden we deze mega coole lockerkast aan! Je kunt er met liefde je beste glazen in opbergen en er is zelfs plaats voor je shakers, muddlers en alle andere cocktailaccessoires. De lockerkast is verkrijgbaar met 2 en 4 deuren en in zwart en wit. Er is er dus altijd een die bij je past! Het beste deel? Onze New Vintage meubels zijn stevig en kunnen tegen een beetje vocht. Zet ze niet vol in de regen, maar op de overdekte veranda. Helemaal prima! Terwijl je je welverdiende cocktail drinkt, kun je je voeten gewoon op je boomstamtafel leggen. Daar is het voor gemaakt!

Je kunt ook buiten met je meubels pronken!

Deze stoere industriële meubels geven je tuin een gedurfde, ruige uitstraling. Maak het af met wat extra gezellige details om een zomerfeest bij jou thuis onvergetelijk te maken! Wees niet bang om veel persoonlijkheid te tonen. Je zelfgemaakte schilderij, schatten van je lange reizen…. zet ze allemaal te kijk! Onze metalen gangkast is hier bijvoorbeeld perfect voor! Voor de finishing touch hang je een gave lamp op en installeer je een luidspreker. Et voilà; je paradijs is klaar!