Raambekleding

Kies voor grijze gordijnen

By  | 

Of je nu je eigen huis hebt gekocht of een huurhuis mag betrekken, gordijnen heb je nodig. Voor je slaapkamer en je woonkamer. Gordijnen vervang je meestal niet snel. Je wil dus een keuze maken voor gordijnen waar je lang van kunt genieten. Bijvoorbeeld lichtgrijze gordijnen. Die kunnen eigenlijk bij elk soort interieur en bij elke kleur vloer. Daar schetsen we zo een beter beeld van voor je. Je kunt dit soort en andere gordijnen vinden bij Roobol. Maar daar hebben ze nog veel meer dingen voor je interieur te vinden.  

Lichtgrijze gordijnen voor elk interieur

Lichtgrijze gordijnen werken allereerst goed omdat het een lichte tint is. Lichte gordijnen steken zelden af bij interieurs, waar donkere gordijnen in heel lichte interieurs snel een doorn in het oog kunnen worden. Grijze gordijnen combineren goed met een houten vloer en veel houten meubelen. Ze zorgen voor meer contrast. Bij wit staat grijs natuurlijk vanzelfsprekend mooi. Maar ook in meer robuuste interieurs met zwarte accenten en industriële uitstraling kunnen lichtgrijze gordijnen mooi staan. Je kunt dus met lichtgrijze gordijnen alle kanten op in je interieur. En daardoor kun je heel lang genieten van je gordijnen.

Meer van Roobol

Je vindt gordijnen bij Roobol, maar de winkel en webshop hebben nog veel meer te bieden. Er zijn bijvoorbeeld talloze opties voor vloeren, van laminaat en van pvc en meer. Of kijk eens naar vloerkleden op maat: jouw ideale vloerkleed voor jouw woning kun je vinden bij Roobol. Naast gordijnen zijn er meer opties voor raamdecoratie. En tot slot vind je bij Roobol ook behang. Je maakt je interieur dus bijna volledig klaar met Roobol. Kom je er zelf niet uit? Neem een kijkje op de site voor meer inspiratie en adviezen. Er is genoeg informatie te vinden om jou op weg te helpen met je interieur.