Wooninspiratie

Kies voor meer luxe en gezelligheid met de Cinewall

By  | 

Hou je van televisie kijken en gezelligheid in de woonkamer? Dan is de Cinewall een product dat helemaal bij jou past. Een Cinewall wordt ook wel tv-wand of televisiewand genoemd. Het is een voorzetwand waarin een televisie en elektrische inbouwhaard zijn geplaatst. Eventueel kan er ook een soundbar tussen zitten, maar meestal zit de elektrische haard onder en de televisie erboven bij een Cinewall. Met een Cinewall combineer je dus een televisie en de gezelligheid van de elektrische haard in een. Het is dan net alsof je in een luxe bioscoop zit, maar dan gewoon in je eigen woonkamer. 

Televisiemuur en elektrische haard in een 

Een Cinewall is dus een voorzetwand met daarin onderaan een elektrische haard ingebouwd en daarboven een televisie ingebouwd. De elektrische haard maakt dit product helemaal af, omdat het wat gezelligheid naar de ruimte brengt en je televisie-ervaring net iets beter maakt. Daarnaast geven veel elektrische haarden ook warmte af en dat is fijn op de koudere avonden. Wil je een Cinewall, dan is het belangrijk dat je laat opmeten welke grootte er het beste zou passen, zodat je ultiem kan gaan genieten van je televisie en elektrische haard in een. 

De voordelen van een Cinewall

Er zitten veel voordelen aan de Cinewall en is daarom ook een aanrader voor de televisie- en gezelligheidsliefhebber. Doordat de elektrische haard en televisie samen in een voorzetwand zitten wordt het een eyecatcher in de woonkamer en een plek voor jou waar je je voor terug kan trekken om te relaxen. Daarnaast is een elektrische haard een veiligere en duurzamere optie dan een normale open haard. Ook is de Cinewall makkelijk schoon te krijgen en houden met een stofdoek en vochtige doek. Je combineert de gezelligheid en warmte van een elektrische sfeerhaard met het gemak en plezier van een televisie bij een Cinewall. Wat wil je nog meer in de woonkamer?