Badaccessoires

Luxe badkamer voorbeelden: je badkamer luxe inrichten

By  | 

Wil jij je badkamer een luxe uitstraling geven? Dan helpen wij je graag. Met de luxe badkamer voorbeelden en tips in dit artikel tover je jouw praktische badkamer om tot een op en top luxe ruimte.

Tip 1: gebruik luxe materialen in de badkamer

Door luxe materialen te gebruiken in de badkamer, geef je de ruimte direct een luxe en stijlvolle uitstraling. Er zijn vele verschillende materiaalsoorten die luxe uitstralen. Enkele voorbeelden zijn hout en beton. Een materiaalsoort waar wij groot fan van zijn, is marmer. Marmer straalt niet alleen luxe en stijl uit, maar geeft je luxe badkamer bovendien een rustige uitstraling.

Je kunt ‘all the way’ gaan met marmer door marmeren badkamermeubels te kopen, maar je kunt het ook wat subtieler aanpakken. Dit doe je met marmeren accessoires in de badkamer.

Luxe badkamer voorbeelden

Tip 2: style je badkamer met mooie accessoires

Door mooie accessoires in je luxe badkamer te zetten, kun je de ruimte ook een stijlvolle uitstraling geven. Er zijn vele accessoires die een mooi plekje kunnen krijgen in je badkamer. Denk hierbij aan mooie shampooflessen, maar ook aan kaarsen en vaasjes.

Zorg er wel voor dat de accessoires in je luxe badkamer goed bij elkaar passen, want anders wordt de kleine ruimte al snel rommelig en chaotisch.

 

badkamer accessoires

Tip 3: verrijk je luxe badkamer met handige gadgets

Tot slot kun je jouw badkamer ook een luxe uitstraling geven door een of meerdere gadgets in de ruimte te zetten. Een televisie in de badkamer is niet alleen hartstikke fijn, maar geeft de ruimte bovendien een luxe uitstraling. Andere voorbeelden van leuke gadgets zijn muziekboxen en LED-lampen onder de douche.

luxe badkamer met handige gadgets

Je badkamer restylen met onze luxe badkamer voorbeelden

Met bovenstaande luxe badkamer voorbeelden kun je inspiratie opdoen om jouw badkamer te restylen. Bekijk de afbeeldingen in deze blog goed, bepaal voor jezelf welke badkamer ideeën bij jou passen en voer deze ideeën door in het ontwerp van je vernieuwde badkamer.

Welke luxe badkamer voorbeelden vind jij het leukst? Laat het weten in een reactie! Heb je zelf nog leuke luxe badkamer voorbeelden? Deel deze dan met ons.

Bron afbeeldingen: woningkijk.nl (Pinterest), vtwonen (Pinterest)