Dressoirs

Maak je woonkamer af met het perfecte dressoir

By  | 

Een dressoir is een kast die je tegen de muur plaatst. De meeste mensen kopen een dressoir niet alleen om extra opbergruimte te creëren, maar ook om een lege ruimte in een kamer op te vullen. Heb je in jouw woonkamer ook een lege muur, die je graag wat meer aan zou kleden? Dan kun je ervoor kiezen een dressoir te kopen.

Maar welk dressoir past bij jouw inrichting? Dat is afhankelijk van je woonstijl. Of je nu een landelijke inrichting hebt, een modern huis of een industrieel interieur: iedereen kan het perfecte dressoir kopen.

Het landelijke dressoir

Heb je een landelijk interieur? Dan kun je een landelijk dressoir kopen om die ene saaie muur in de woonkamer wat meer te laten stralen. Je kiest zelf hoe groot jouw dressoir moet zijn. Heb je wat minder ruimte, dan ga je voor een klein exemplaar. Wil je een statement maken, dan kun je een groot dressoir aanschaffen. Pluspunt: in een groot dressoir kun je lekker veel opbergen.

Het perfecte dressoir

Het moderne dressoir

Heb je een modern en strak interieur? Dan ga je op zoek naar een dressoir dat perfect bij de stijl van je inrichting past. Een modern dressoir heeft een strak ontwerp met strakke lijnen en vooral niet te veel poespas. Het dressoir vult die lege muur in de woonkamer mooi op, maar dan zonder te veel op te vallen. Het is een subtiel meubel dat perfect in jouw moderne interieur past.

Mag jouw moderne dressoir juist wat meer opvallen? Ga dan voor een dressoir met een vrolijk kleurtje. Dit kan een felle kleur zijn, maar een pastelkleur doet het ook erg goed.

Het perfecte dressoir

Het industriële dressoir

Heb je de industriële woonstijl doorgevoerd in jouw interieur? Dan raden wij je aan je woonkamer te verrijken met een stoer dressoir, bijvoorbeeld van hout en metaal. Deze materiaalcombinatie past perfect bij de industriële woonstijl en dus ook bij jouw interieur.

 

Het industriële dressoir

Het industriële dressoir

bron afbeeldingen: daysathome.nl (pinterest), plastolux.com (pinterest), intratuin (pinterest) ,maisondumonde (pinterest)