Industrieel interieur

4x oude industriële accessoires voor meer sfeer

By  | 

Met industriële meubels geef je jouw interieur direct een stoere uitstraling. Maar wat als je inrichting nog niet op en top industrieel is? Dan kun je hier verandering in brengen door industriële te kopen. In dit artikel lees je welke oude industriële accessoires jouw interieur direct meer sfeer én meer ‘edge’ geven.

1: Een vintage industriële klok

Een klok is niet alleen praktisch, maar geeft je interieur bovendien meer sfeer. Moet jouw nieuwe klok niet alleen stoer zijn, maar houd je ook wel van die unieke, nostalgische uitstraling van vintage accessoires? Dan bestel je een vintage industriële klok, zoals de klok op onderstaande foto.

vintage industriële klok

2: Oude (leger)kisten

Je kunt de industriële woonstijl ook doorvoeren in je interieur door stoere opbergers te kopen. Dit kan een grote kast zijn, maar ook kleinere opbergers doen het goed. Wil je de industriële woonstijl en de vintage woonstijl met elkaar combineren? Dan koop je oude (leger)kisten, om deze vervolgens een mooi plekje te geven in je woonkamer, hal of slaapkamer.

Oude (leger)kisten

3: Een oude weegschaal

In feite kun je alles wat je in een oude fabriek kunt vinden, in je industriële interieur gebruiken als stoer accessoire. In oude fabrieken kom je zeker oude weegschalen tegen. Daarom kun je ook best een oude weegschaal kopen, om dit item vervolgens als stoer en uniek accessoire een mooi plekje te geven in je industriële interieur.

Een oude weegschaal staat leuk in de keuken, maar kan ook zeker een plekje krijgen in de woonkamer. Ben je toch niet van plan die oude weegschaal nog te gebruiken? Dan hoef je deze niet in de keuken neer te zetten.

oude weegschaal

4: vintage draadmanden

Ben je niet zo’n fan van oude legerkisten, maar zoek je een iets luchtiger accessoire voor jouw industriële interieur? Dan kun je er ook voor kiezen om vintage draadmanden te kopen. Net zoals vintage legerkisten, kun je ook deze gebruiken om allerlei spulletjes op te bergen. Wel zien de draadmanden er net iets luchtiger uit dan de robuuste legerkisten.

vintage draadmanden

Bron afbeeldingen: bestofthepast.nl, auniquelyinspiredlife.com