Behang

Top Behang Design Trends – Dieren of Landschappen? 

By  | 

Wat is de nieuwste trend in behangontwerp? Fotobehang dieren of landschappen? Als je het niet zeker weet, maak je dan geen zorgen – we zijn er om je te helpen. In dit blogbericht bekijken we enkele van de populairste behangontwerpen en vertellen we je waarom mensen ze kiezen. Dus of je nu op zoek bent naar een nieuw ontwerp voor je huis of kantoor, lees verder voor wat inspiratie! Een van de populairste behangontwerpen van dit moment is fotobehang dieren van https://www.bimago.nl/fotobehang/dieren.html. Dat komt doordat mensen houden van het idee door de natuur omringd te zijn, zelfs als ze binnen zijn. En wat is een betere manier om het buitenleven naar binnen te halen dan met een foto van je lievelingsdier?

Als je geen dierenliefhebber bent, geen nood – er zijn genoeg andere mogelijkheden beschikbaar Landschappen, bijvoorbeeld, zijn ook erg populair. Mensen houden van het idee dat ze naar een mooie plek kunnen ontsnappen wanneer ze maar willen. En met fotobehang kun je dat gevoel in je huis of kantoor brengen.

Behangstijlen voor je woning

In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, vereist niet elk behang voor de huismuur een lange, met lijm bedekte procedure om aangebracht te worden. Hier volgt een overzicht van soorten behang, geordend naar toepassing, in de technologisch geavanceerde wereld van vandaag.

Behang dat niet geplakt wordt

Deze soort behang voor huismuren wordt beschouwd als de typische soort. Het wordt geleverd in de vorm van een stapel papier en zonder zelfklevende achterkant. Om dit behang op de muur te bevestigen, moeten ontwerpers lijm aanschaffen en die op de achterkant van het behang aanbrengen voor ze het vastmaken.

Behang dat zelfklevend is

Op behang dat je pelt en plakt, is al kleefstof aangebracht, net als op stickers. Vouw het bekledingspapier open, en je bent klaar om het aan de muur te hangen.

Behang dat niet voorgelakt is

Het gebruik van voorgestreken behang voor woningdecoratie is een zegen omdat er geen plaksel aan te pas komt. Wanneer het op het oppervlak van de muur aangebracht wordt, werkt water als een kleefstof. De levensverwachting van dit bijzondere behang voor thuis is echter lager dan die van andere.

Behang verwijderen

Om fotobehang dieren volledig te verwijderen, moet je zowel de stroken- als de schillaag verwijderen.

Laat de muur vocht opnemen

Begin met het weken van gedeelten van het behangpapier in een reinigingsmiddel dat met water is gecombineerd. Neem het bovenste oppervlak van onder naar boven af nadat het ongeveer 15 minuten geweekt heeft.

Haal het voeringpapier weg

Je kunt dit bereiken door een schraaphulpmiddel te gebruiken om het papier te verwijderen. Zolang het voeringpapier in goede staat is, kan het dienen als ondergrond voor vers behangpapier.

De muren moeten schoongemaakt worden

Een in zeepwater gedrenkte spons kan gebruikt worden om de overgebleven fragmenten van het behangpapier en de lijm van het oppervlak te verwijderen.

Stel je voor dat je elke dag uitkijkt op een prachtige bergketen of een zandstrand! Dus, wat is beter – fotobehang dieren of landschappen? Het antwoord hangt echt af van je persoonlijke voorkeur. Maar welk ontwerp je ook kiest, we zijn er zeker van dat je het resultaat prachtig zult vinden!

En onthoud dat fotobehang een geweldige manier is om elke kamer persoonlijkheid te geven – dus wees niet bang om te experimenteren!