Vloeren

Vloertrends voor dit jaar

By  | 

Je nieuwe vloer moet niet alleen mooi zijn, maar er bovendien trendy uit zien. Maar welke vloer is nu wel hip en welke vloer eigenlijk niet meer? Wij vertellen je er graag meer over. Koop je een visgraat vloer, een gietvloer een tegelvloer met opvallende print of een ‘rauwe’ vloer van hout, dan weet je zeker dat je een hippe vloer laat leggen.

De romantische visgraat vloer

De visgraat vloer is al jaren ontzettend populair: eigenlijk is deze vloer nooit ‘uit’ geweest. Als je jouw huis een romantische en warme sfeer wil geven, is de visgraat vloer zeker iets voor jou. En goed om te weten: deze vloer staat prachtig in vrijwel ieder huis, bij vrijwel iedere woonstijl. Je kunt deze vloer leggen in een boerderij met landelijk interieur, maar ook in een rijtjeshuis met industrieel interieur. De vloer staat werkelijk overal prachtig.

Vloertrends voor dit jaar-v1

 

De strakke gietvloer

Ben je op zoek naar een strakke vloer? Dan is de gietvloer zeker iets voor jou. Deze vloer wordt niet gelegd, maar op een speciale manier ingegoten. Het resultaat? Een volledig strakke vloer, ofwel een vloer zonder richels, gaten of kieren.

Je kunt zelf kiezen hoe jouw gietvloer eruit moet zien. Je kunt bijvoorbeeld een witte gietvloer kopen, maar ook een lichtgrijze, een donkergrijze of zelfs een zwarte.

Vloertrends voor dit jaar-v2

 

De opvallende vloer met print

Een visgraat vloer is romantisch, een gietvloer erg subtiel. Mag jouw vloer wel wat meer opvallen? Dan kun je ervoor kiezen een tegelvloer met gekke print aan te schaffen.

Er zijn vele verschillende tegels met gekke en opvallende print. Het is de kunst om tegels te kopen die bij jouw interieur passen. Dit kunnen gekleurde tegels zijn, maar ook zwart-wit tegels. Bekijk de vele verschillende tegels die er (online) verkocht worden en je vindt vanzelf een tegel die prachtig staat in jouw stijlvolle huis.

Vloertrends voor dit jaar-v3

 

De rauwe vloer

Tot slot kun je er ook voor kiezen een rauwe vloer aan te schaffen. Dit is een vloer van hout die zo min mogelijk afgewerkt is, om de rauwe uitstraling van het materiaal te behouden. Prachtig in een landelijk interieur, maar ook zeker in een industriële inrichting.

Vloertrends voor dit jaar-v4