Badaccessoires

Voeg de luxe van een hotel toe aan jouw badkamer

By  | 

Wie wilt er geen luxe toevoegen aan haar of zijn badkamer? Als je er bewust over na gaat denken dan kom je tot de conclusie dat een mens gemiddeld veel tijd in een badkamer spendeert. Daarom is het ook logisch om wat luxe toe te voegen aan deze kamer. In deze blog gaan we de mogelijkheden bespreken. Lees snel verder.

De badkamers in luxe hotels zijn altijd voorzien van de nodige luxe. Je kan dan ook inspiratie halen uit deze badkamers. Helaas heeft niet iedereen een oneindig budget, maar zelfs de kleine dingen kunnen al het verschil maken in jouw badkamer.  

We hebben een paar ideeën op een rijtje gezet om inspiratie voor hotelbadkamers in huis te halen.

Textiel

Een van de manieren om extra luxe toe te voegen aan jouw badkamer is om te kijken naar jouw textiel. Met textiel kan je jouw badkamer verfijnder laten lijken. Investeer in goede badjassen en koop bijpassende sets van handdoeken, badmatten etc.

Kijk bijvoorbeeld naar speciale, unieke kwaliteitsmaterialen zoals Egyptisch katoen of linnen. Dit geef teen speciaal en luxe gevoel als je ze gebruikt.

Vrijstaand bad

Als je de ruimte hebt, dan raden wij het zeker aan om te investeren in een vrijstaand bad. Een modern vrij staand bad gecombineerd met een vrijstaande badkraan vormt een spectaculair middelpunt in elke badkamer. Zo voeg je de nodige luxe toe aan jouw badkamer.

Hoef je niet om te kijken naar het budget, dan kan je eens kijken naar baden met een whirlpool functie. Zo haal je de spa in jouw badkamer en hoef je de deur niet meer uit voor een ontspannend bubbelbad.

Een ding om in gedachten te houden is dat de impact van een nieuwe badkuip onvermijdelijk zal afnemen als de rest van jouw badkamer er geen aanvulling op is. Zorg er dus voor dat jouw nieuwe bad mooi aansluit bij het huidige badkamerinterieur, anders zal je jouw badkamer weer opnieuw moeten inrichten.

Minimalistische douche

Als je niet de beschikbare ruimte of het budget hebt om een vrijstaand bad in te bouwen, kan een nieuwe minimalistische douchewand een goedkopere maar even stijlvolle oplossing zijn.

Kies voor een douchewand luxe uitstraalt zoals een mat zwarte douche wand of een fraaie RVS douchewand. Met deze twee opties boots je een luxe hotel heel goed na.

Opbergruimte

Met het toevoegen van extra opbergruimte kan je jouw badkamer netjes en strak organiseren en opruimen. Een opgeruimde badkamer geeft jou al meteen een relaxed en rustig gevoel. 

Opbergruimte zoals onderkasten en kolomkasten zijn fantastisch om te bewaren wat je nodig hebt. Voor items die gasten mogelijk nodig hebben, zoals handdoeken en reserve toiletrollen, zal het mooi weergeven ervan een goede indruk maken en jouw bezoekers ook een aangenamere ervaring geven. 

Een reserve rolhouder kan bijvoorbeeld extra luxe toevoegen aan de badkamer omdat je kiest voor de juiste kleuren. Iedereen weet dat goud bekend staat om haar luxe uitstraling. Met een gouden reserve rolhouder en andere accessoires voeg je extra luxe toe aan jouw badkamer.  

Spiegel

Een spiegel kan op meerdere manieren luxe toevoegen. Moderne spiegels zijn voorzien van vele technologische snufjes die jouw tijd in de badkamer comfortabeler maken.

Spiegels zijn tegenwoordig uitgeruste met ultramoderne bluetooth integratie zodat je jouw mobiel eraan kan koppelen voor muziek. Daarnaast kan je kiezen voor spiegelverwarming. Al deze gadgets maken het leven in de badkamer een stuk comfortabeler en daardoor ook luxer.