Badkamer

Waar moet je opletten bij het kopen van een fonteinmeubel?

By  | 

Naast de extra opbergruimte die je creëert, voegt een fonteinmeubel ook echt wat toe aan je toilet als je de stijl aanpast aan de rest van je toilet. Een fonteinmeubelset heeft alles wat je nodig hebt bij een toiletbezoek. Je wast je handen bij het fonteintje en heb je een nieuwe toiletrol nodig, dan is deze zo gepakt in het toiletkastje. Het toilet oogt niet rommelig, omdat je alles buiten het zicht hebt opgeruimd. Bovendien vindt niet iedereen het prettig om toiletpapier en maandverband of tampons in het zicht te hebben staan.

Passend bij jouw stijl en budget

Er is een uitgebreid assortiment fonteinmeubels waar je uit kan kiezen, voor elke stijl en elk budget. Hou jij van luxe en design? Kies dan voor een ronde wasbak. Een houten meubel met een wasbak van natuursteen geeft dan juist weer een robuuste en stoere uitstraling. Vaak kan je de combinatie van de fonteinbak en het kastje zelf kiezen. Zo creëer je jouw eigen unieke combinatie. De fonteinbakken zijn meestal gemaakt van hardsteen, composiet of keramiek. De onderkasten zijn van MDF of spaanplaat. Het materiaal wordt naar wens afgewerkt met lak in verschillende kleuren of met een laagje hout.

Stem je fonteinmeubel af op de rest van je toilet

Om de inrichting van je toilet één geheel te laten vormen met de rest van de inrichting is het belangrijk dat je alle toiletmeubels op elkaar afstemt. Kijk bij de inrichting van je toilet ook naar de plaatsing van je meubels. Een fonteinmeubel neemt wel wat beenruimte in. Het is dus vaak niet mogelijk om deze recht tegenover je toilet te plaatsen, want dan kan je je benen niet meer kwijt.