Raambekleding

Waarom kiezen voor bamboe jaloezieën in je interieur?

By  | 

Er zijn een hoop verschillende soorten raamdecoratie waar je uit kan kiezen als je aan de slag gaat met het afmaken van je huis. Raamdecoratie zorgt dan ook voor een hoop sfeer in huis, daarom wil je dan ook natuurlijk wel de juiste keuze maken hierin. Er is dan ook een ruime keuze aan raamdecoratie  bij 123jaloezie, het kan daardoor soms lastig zijn om een knoop door te hakken voor het kiezen van de raamdecoratie van jouw huis. Een van de mooiste en meest gekozen raamdecoratie van dit moment zijn jaloezieën van bamboe. Wil je meet weten over waarom jij zou moeten kiezen voor jaloezieën van bamboe voor in jouw huis? Lees hieronder dan snel verder voor meer informatie hier over.

Wat zijn de eigenschappen van jaloezieën van bamboe?

Bamboe jaloezieën zijn vrij nieuw in het aanbod van 123jaloezie, het is dan ook een soort jaloezieën die sinds kort verkrijgbaar zijn. Het is een prachtige nieuwe soort jaloezieën die door de dikte van de lamellen een verfijnd en luxe karakter heeft en perfect past als afwerking van je huis, het is dan ook echt een trend van dit moment. Je kan deze jaloezieën dan ook net als houten jaloezieën in verschillende voorkeuren bestellen.

Wat zijn de voordelen van jaloezieën van bamboe?

Tegenwoordig proberen we van elk product natuurlijk een duurzamere versie te vinden, de jaloezieën van bamboe zijn dan ook een duurzaam product. Dit komt door dat bamboe volledig afbreekbaar is en ook groeit het vele malen sneller dan normaal hout. Daarnaast kan bamboe vaker worden geoogst omdat de plant eindeloos en ook snel door blijft groeien. Zo hoeven er dan ook geen jaren oude bomen meer te worden gekapt voor dit product, het is dan ook een stuk milieu vriendelijker dan de traditionele houten jaloezieën. Daarnaast zijn de opties om de bamboe jaloezieën te personaliseren gelijk aan de opties bij de houten jaloezieën en ook is de prijs redelijk het zelfde. Zo kan je een goede keuze maken voor je huis én voor het milieu.

Het op maat laten maken van jouw jaloezieën van bamboe

Je kan de jaloezieën van bamboe net als alle andere jaloezieën op maat laten maken voor alle ramen van jouw huis. Ze zijn dan ook geschikt voor de woonkamer, slaapkamer en keuken net als andere jaloezieën. Ook hier kan je bijvoorbeeld de banden en accessoires zelf kiezen.