Wooninspiratie

Welke materialen zijn het best voor je telefoonhoesje?

By  | 

Je telefoon is je onmisbare partner thuis en onderweg. Zonder telefoon ga je de deur niet meer uit. Je telefoon wil je goed beschermen met een hoesje. Leren hoesjes zijn misschien wel het meest bekend. De iPhone hoesjes van leer zijn vaak verkrijgbaar als bookcase of flipcase. Deze hoesjes beschermen zowel de voorkant als de achterkant van je smartphone. Wil je je telefoon ook gebruiken als portemonnee, dan zijn deze lederen hoesjes ideaal. De insteekvakjes in het hoesje bieden voldoende ruimte voor allerhande pasjes. De hoesjes van leer zijn geschikt voor naar kantoor en hebben vaak een wat luxere uitstraling. Stop je je telefoon meestal los in je tas, dan is je telefoon toch veilig beschermd met een hoesje van leer. Er zijn nog meer materialen voor telefoonhoesjes. Welke zijn nu het best voor jouw telefoon? Wij vertellen je er alles over.

TPU-hoesjes voor je Samsung telefoon

Zoek je een middenweg tussen hoesjes van hard en zacht plastic voor jouw Samsung? Een TPU Samsung Galaxy S10 hoesje combineert het beste van twee werelden. Deze hoesjes behouden hun vorm en breken niet. Ook krassen ze nauwelijks. Je vindt ze in de doorzichtige variant, maar ook in kleur. Ook voor andere merken telefoons zijn deze hoesjes verkrijgbaar.

Siliconen hoesjes

De siliconen hoesjes zijn gemaakt van zacht plastic. Ze beschermen de achterkant van je telefoon en kunnen wel tegen een stootje. Laat je je telefoon vallen, dan blijven er geen krassen achter op het hoesje. De zachte cover sluit goed om je telefoon en vangt de schok van een valpartij op. Het beeldscherm is extra beschermd door de opstaande randen van de case. Zo kan je je telefoon ook omgekeerd op tafel leggen zonder dat het beeldscherm beschadigt. Wissel je graag van hoesje, dan is zo’n siliconen hoesje ideaal. Binnen no-time heb je het hoesje verwisseld voor een ander model in een ander kleurtje.

Hardcover: hoesjes van hard plastic

De hardcover hoesjes zijn gemaakt van hard plastic. Soms zijn deze hardcover hoesjes ook van hout of metaal gemaakt. Ze beschermen de achterkant van je telefoon. De hoesjes zijn dun en hebben speciale uitsparingen voor de knoppen en je camera. Het hoesje zit strak om je telefoon en verandert niet van vorm. Met een hardcover is je telefoon meteen startklaar voor gebruik.