Modern interieur

Vergeet deze woonaccessoires niet

By  | 

Met de juiste woonaccessoires maak je jouw trendy interieur helemaal af. Maar welke woonaccessoires kun je het beste kopen als je jouw inrichting af wil stylen? Wij geven graag antwoord op deze vraag. Deze woonaccessoires mag je niet missen!

Kussens

Met een paar kussens zit je bank niet alleen lekkerder, maar ziet je zithoek er bovendien gezelliger uit. Er worden zo veel verschillende kussens verkocht, dat je altijd wel een paar items kunt vinden die bij de kleur van je bank passen.

Tip: je kunt kussens op de bank leggen, maar je kunt ook grotere kussens kopen om op de grond te plaatsen. Zo creëer je extra zitruimte (leuk voor de kids!) en geef je jouw inrichting wat meer sfeer en warmte.

woonaccessoires

Kaarsen

Wil je jouw huis wat meer romantiek, sfeer en warmte geven? Zet dan een paar kaarsen neer. Overigens zien kaarsen er niet alleen leuk als je ze aansteekt. Ook als ze niet aangestoken zijn, geven deze accessoires jouw huis nog meer sfeer.

woonaccessoires - kaarsen

Kunst

Je kunt jouw interieur ook verrijken met een paar mooie kunstvoorwerpen. Dit kunnen grote beelden zijn, maar natuurlijk kun je het ook wat subtieler aanpakken. Een klein beeldje of een mooie vaas kan ook veel doen voor de sfeer van je huis.

woonaccessoires - kunst

Planten

Wil je wat meer groen in huis halen? Dan zet je een paar planten in de woonkamer. Planten geven je woonkamer een natuurlijke look en zorgen op deze manier voor meer sfeer. Goed om te weten: er zijn ook planten die de lucht in de omgeving zuiveren. Deze planten zien er niet alleen leuk uit, maar maken je huis ook nog eens extra gezond.

Tip: wil je het groengehalte van jouw interieur een niveau omhoog tillen? Creëer dan een heuse plantenwand. Zeker een aanrader als je veel ruimte hebt in huis!

woonaccessoires - planten

Wanddecoratie

Tot slot kun je jouw inrichting verrijken met mooie wanddecoratie. Denk hierbij aan een poster, een canvasdoek of een stuk fotobehang. De keuze is enorm, dus je vindt altijd wel een item dat bij jou en jouw interieur past.

woonaccessoires - wanddecoratie

bron afbeeldingen: femkeido.nl, scandinavian-simplicity.blogspot.com (pinterest), bestforhom.nl (pinterest), showhome.nl (pinterest), vtwonen.nl (pinterest)