Industrieel interieur

Zo voeg je sfeer toe aan je woonkamer!

By  | 

Je woonkamer is de ruimte waar je doorgaans de meeste tijd doorbrengt. Je wilt daar onder een dekentje tot rust komen onder het genot van een kop thee. Hoe creëer je een sfeer in je woonkamer die helemaal bij jou past? Wij leggen het uit!

Kussens

Wie is er geen fan van sierkussens? Het gebruik van sierkussens geeft je woonkamer direct een sfeerboost. Kies voor kussenslopen waar jij blij van wordt. Ben je op een bepaalde kussensloop uitgekeken? Koop dan een nieuwe! Sierkussens zijn relatief goedkoop maar geven je ruimte dircet een andere sfeer!

Comfort

Je kunt nog zo je best doen op de uitstraling van je woonkamer maar als de comfort niet in orde is, schiet het simpelweg niet op! Je wilt natuurlijk niet op een steenharde bank neerploffen na een lange dag werken. Zorg daarom voor een comfortabele bank en stoel.

Warme kleuren

Kleur is van groot belang voor de sfeer van je interieur. Het gebruik van een warm kleurenpalet is sterk aan te raden als het toevoegen van sfeer jouw doel is. Lichte kleuren laten de ruimte groter lijken en donkere kleuren zorgen voor een warm en knus effect. Voorbeeldkleuren? Onze favorieten zijn beige, bruin, oranje en paarstinten!

voeg je sfeer toe aan je woonkamer

Decoratie

Wanneer de basis voor je woonkamer staat, is het tijd voor het toevoegen van passende decoratie. Dit is het essentiële moment waar je persoonlijkheid aan je interieur kunt toevoegen. Laat foto’s bedrukken waar jij mooie herinneringen aan hebt en plaats souvenirs van je favoriete vakanties! Houd hier in gedachten dat je voor decoratie gaat waar jij blij van wordt, het is ten slotte jouw woonkamer!

Raambekleding

Raamdecoratie wordt vaak onderschat als het gaat om het toevoegen van sfeer. Het kiezen van de juiste raambekleding is van groot belang voor de uiteindelijke sfeer in je woonkamer. houten jaloezieen geven bijvoorbeeld een spannende look aan je interieur en zorgen voor voldoende privacy. Ben je meer van functionele gordijnen op maat? Kies dan een plisse gordijn. Deze gordijnen werken isolerend en zijn brandvertragend. Door het top down bottom up systeem bepaal jij zelf hoeveel lichtinval en privacy je hebt!