Industrieel interieur

Zwarte keuken inspiratie: de mooiste keukens

By  | 

Veel mensen hebben een witte keuken. Dit komt onder andere omdat de kleur wit zo gemakkelijk te combineren is, maar ook zeker omdat je de kleur wit minder snel zat bent dan andere kleuren.

Ook jij kunt een witte keuken aanschaffen. Wil je echter wat anders doen dan de rest? Dan bestel je geen witte keuken, maar kies je voor een zwart exemplaar. Ook deze kleur is gemakkelijk te combineren en op en top tijdloos, net zoals wit. In dit artikel zetten we enkele mooie, zwarte keukens voor je op een rijtje, om jou zwarte keuken inspiratie te geven.

Zwarte keuken inspiratie: de moderne en strakke keuken

Houd je van moderne en strakke keukens? Dan kun je een witte hoogglans keuken aanschaffen, maar je kunt ook een modern en strak exemplaar in de kleur zwart kopen. Zeker als de kleur zwart veel terugkomt in de rest van jouw interieur, ziet dit er prachtig uit.

Zwarte keuken inspiratie

Zwarte keuken inspiratie: de stoere keuken

Ben je een groot liefhebber van de stoere, industriële woonstijl? Dan kun je op zoek gaan naar een stoere keuken in de kleur zwart. Stoere, zwarte keukens zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden, ook in Nederland. Door de stijgende vraag, is het aanbod binnen deze categorie erg groot geworden. Dit maakt het gemakkelijker om de perfecte keuken te vinden.

Zwarte keuken

Zwarte keuken inspiratie: subtiel met zwarte elementen

Vind je een compleet zwarte keuken iets te intens? Dan kun je ook een keuken in een andere kleur aanschaffen en deze verrijken met subtiele, zwarte elementen. Je kunt bijvoorbeeld zwarte handvatten kopen voor je keukenkastjes, maar ook een zwarte kraan. Ook de apparaten die je in de keuken nodig hebt, kun je in het zwart kopen. Denk hierbij aan de vaatwasser en aan het koffiezetapparaat.

Met zwarte elementen is je keuken iets minder heftig, maar toch stoer en trendy. Het is de ideale oplossing voor mensen die zwarte keukens wel mooi vinden, maar toch een beetje bang zijn dat ze deze heftige kleur sneller zat zullen zijn.

zwarte kranen

Bron afbeeldingen: meerkeuken (pinterest),  impermo.be (pinterest), loods 5 (pinterest)